Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Monday, 12 July 2010

No more About Me..

Sebelum ni Shaya da terbiasa pikir semua benda sendiri
Shaya tak kisah sangat pasal hal orang lain
Banyak keputusan Shaya buat Shendiri jer
Shenang

Skang
NO MORE
Shaya kena pikir pasal Awak jugak
Shebab Awak kan shuka nak cross check ngan Shaya gak
Kannnn...

Tapi Shaya tak kisah
Shaya still ada ruang kat dlm otak ni
Tuk pikir pasal Awak..



Shemua shebab Awak adalah the other half of Shaya

*sumber dr google

No comments: