Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Saturday, 24 July 2010

Pertukaran Nama Jalan 2

Sape2 yang baca psl n3 terdahulu yg ni sure tertanya2
Pesal lak Awak suh tuka nama

Ini shebab dia adalah
------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------
--------------------------------
---------------------------
-----------------------
------------------
-------------
--------
-----
---
-



AWAK MELAMAR SHAYA KAT SINI

dan jawapan Shaya adalah


*sumber dr google

Len kali Shaya citer yer camne Awak Shaya tu proposed Shaya
Adakah ia yg romantik atau sebaliknya
Tungguuuuuuu (^_^)


2 comments:

dilaOHdila said...

Wa
aku dokpikirsapa lah KSWSK, aku dok pikir KWSP ko. Rupanya hang ke waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (hahahha) adui


** Wa
aku nak g putrajaya sat lagi. tnggu supir nih. Malam ni ada Konsert Suria FM. nak try shoot malam pulak ni (hehehe)

Jasfyra said...

lomentiknya.....
kite suke...