Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Thursday, 8 July 2010

World Cup

Semalam shaya dan awak bet which team yg menang antara GERMANY n SPAIN
Shaya Pilih GERMANY
sebab kan kita dpt free jersey tu time world cup kick off dinner

Awak Pilih SPAIN
sebab awak kata ada ramai player yg handal2

Ganjaran dia adalah sape kalah kena manjer
KFC
(Kentucky Fried Chicken yer not Kelantan Fried Chicken Bangi tu tau)


So Awak dengan penuh semangat sanggup bangun tuk tgk game tu
Shaya plak dengan lena je tido tak sedar diri

Pepagi Buta awak da sms shaya result dia
dannnnnnn....
SHAYA KALAHHHHHHH
sbb SPAIN menang....

pastu shaya terperasan tau...
SPAIN ni punya jersey kaler merah



Baju Khawen Kite tuk belah umah awak pun MERAH.
AWAK memang la die hard fan SPAIN la.
Bl Shaya tnya awak..
Awak ckp tu kebetulan yg telah tertulis.
Ni la part and parcel kisah World Cup 2010 kami.

No comments: