Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Wednesday, 29 September 2010

Ehemmm...Ehem.....

Bismillaahir Rahmaanir Raheem

Anda Shemua Diminta Menarik Nafas Terlebih Dahulu Yer
Dan Juga Bertenang
Pastikan diri anda dlm keadaan yg normal dan bershedia
Ready?
Jeng...Jeng..Jeng..Jeng

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Ini dia
2 bentuk cincin
Ini shelalunya tanda apa?



Pastu plak ada acara ni
*
*
*
*
*
*
Sharung cincin kat jari

Ni tandanya Shaya dah kena booked oleh Awak Shaya
hehehehehehhe
We're Engaged

Alhamdulillah...
Syukur ke Hadrat Allah SWT yg telah mengizinkan
Majlis ni berjalan dengan lancar
Pada 250910


Dishini Shaya dan Awak Shaya
Nak pohon ampun dan maaf pada shemua kawan2
Shebab kami tak war2 kan majlis pertunangan kami
Shemua ni atas permintaan keluarga
Lagipun ni mmg majlis yg hanya dihadiri oleh keluarga 2 2 pihak
Yang tershelit pun just my very best fren


Nanti time majlis
Insyaallah kami akan jemput shemua
So shediakan la baju baru yer
Shekali lagi kami mohon maaf yer

Mohon doa shemua moga majlis kami yang seterusnya
Berjalan sheperti yang dirancang

11 comments:

fLo said...

congratsss!!! diam2 jer ea...=p

~~Ciklinn~~ said...

mmg tauuu tak bg kita pun.. majukk nie

cikbedahlaser said...

so sweet..smoga apa yg d rancang berjalan dgn lancar..n kekal bhgia hga akhr hayat.... amin

atty's said...

Tahniah wa..

saya_arief said...

cantik cincin tu.

☆ lieya latif ☆ said...

tahniah kak wa...cepat2 plak bersandin yeak...tak sabar gitu......

Azueriena Norash said...

semoga ikatan yg terbina ini akan berkekalan sehingga ke jinjang pelamin...yg penting hubungan ini kiter kena jager sama2 kann...

aku bahagia kerna melihat nko kini bahagia bebb...semoga nko kuat mengharungi segala dugaan dalam arus pertunangan ini ehhh...

dilaOHdila said...

TAHNIAH WA...
moga sampai ke jinjang pelamen
Umah aku ngan umah kherin tak jauh jek kan (hikhikhik)

zahira said...

congrats...bila majlis kawen? ;-)

crisda79 said...

congrate weh. nanti kawen jemput. nak ajak rewang pun bleh hehe..

SyidaGorjes said...

letak la gamba banyak2!