Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Wednesday, 22 September 2010

Free sample...Shaya dah dapat 4 samples...wallahhhh

Shuatu masa dalam bulan Ogos
Shaya merayap2 dlm google
Terjumpa la psl free sample ni
So Shaya pun register
Shetiap hari Shaya akan luangkan masa lebih kurang 5 min
Tuk apply free sample ni
Just pilih mana yang kita nak
Than click kat gambarberkenaan
Shehari boleh mintak 3 sample jer
Memula skali Shaya dapat benda ni
Elseve Smooth-Intense Ultra-Riche Leave-In Mask
google
Shaya dah pakai pun mask ni
Rambut mmg rasa cam best jer


Lepas tu shelang dalam 2 weeks
Shaya dapat benda ni plak
ELANCYL Remodeling Bust Care
Tapi Shaya belum pakai lg
Hehehehehehe

google

Than berselang 2 weeks lagi
Shaya dapat benda ni pulak
Johnson's Body Care 24 Hour Lasting Moisture Lotion
Ni pun Shaya belum pakai
Barang shampai kat Shaya before Raya ritu
Shaya mmg pakai lotion J&J ni pun
Tapi bukan yg ni
Pasni leh try test tgk yg ni best ke idak

google

Dan last week Shaya berjaya dapat ini pulak
Elseve Smooth-Intense Anti-Frizz Serum
Tp Barang belum Shampai dekat Shaya
Maybe dlm next week
google

Now Shaya target nak dapatkan 2 benda ni plak
Total Repair 5 Night Essense
google
Dan yg ni
Elseve Re-Nutrition Night Serum
google

Kalau kengkawan lain mau dapat benda2 tu mcm Shaya
Sila la click sini--------> Free Sample web

5 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wah...banyak dah wawa redeem free sample tu yerk
zana baru jer redeem Elancyl tu....dah dpt tp belum try lagi...

☆ lieya latif ☆ said...

bestnye kak wawa...rajin tul akak.....kumpul yg sample ni syok....leh jimat sikit duit...kalodpt stok byk lagi besh heheehehehehe.....

dilaOHdila said...

wah best dapat sample free
ni boleh jimat ni wa
kumpul banyak2 lagi erk (hehehe)

najib said...

mcm iklan jerk.

KSWSK said...

@lieya~rajin membuat benda selain dr kojer opis..hehehehehe
@kak dod~mmg mau kumpul byk2 lg pun
@najib~iklan tak berbayo kan..hehehe