Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Thursday, 2 September 2010

Iftar Sesi Keenam @ Victoria Station

Awak
Shepanjang Shaya bekerja n wat sesi iftar ngan authorities, client n consultant
Shemalam 1st time terjadi
Dorang tak turn up
Person yg incharge on the other side leh terlupa
And yg paling best
Dia bukan saja terlupa untuk datang
Dia juga terlupa nak bagitau org lain
So no body la from their side

Reservation tuk 20pax
yg ada cuma 4 org
Manager Shaya, Consultant Shaya, Sorang Opis Mate Shaya dan Shaya
Sib baik Manager Victoria Station tu baik
Dia Just kira tuk 4 pax jer
Lau idak..
Mau kena potong gaji


Yg Puasa Shaya shorang je plak
So feeling buka puasa tu tak terasa pun
Mcm mkn dinner jer
Shambil2 shembang2 hal opis


Menu Shaya Shemalam
Lobster n chicken
Mmg mabeles
I likeeee shangat
credit to yumyumbites.blogspot.com

Than ada juga sharkfin n crabmeat soup
google

Manager Shaya plak
Dia ckp on diet
So order salmon jer
google
Overall makanan mmg sedap dan puas hati
Shaya da beberapa kali mkn kat sini
Rasa dia tetap shama
So..pasni leh la datang lagi bawak Awak pulak

3 comments:

atty's said...

wa..jgn lupa bawak kyatt gak .hehehehhe..

ieda said...

howeeee sedapnya dikkk .. makan selalu org belanja nieh rugi kalau x gi kannn :))

azueriena said...

tu ler...awat x calling2 aii...i bleh jerk penuhkan seat tu...huhuhuhu...