Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Wednesday, 1 September 2010

Iftar Sesi Kelima @Subak

Awak
Dulu Shaya pernah makan kat sini
Siap buat birthday party Shaya lg
Time tu kira makanan dia
Boleh tahan la menu dia
Even Shaya end up ala-ala Shakit peyut
Shebab shemua makanan dia buh pepper
Shaya mmg "kalah" ngan pepper

google


So bila office Shaya buat shesi iftar kat shini
Ramai la yg excited nak pegi
Tuk yg ni
Shaya jd tukang makan jer
Bukan cik organiser mcm selalu
So leh la dtg lambat

Shekali..
Mmg lambat shungguh Shaya shampai
Siap buka puasa dl dlm kete
Makan gula2 sakit tekak
Shebab xde benda lain nak mkn or minum
Huhuhuhu
(kira ok la dr Shaya kena korek idung...)

Shampai2 jer
Shemua tgh pakat makan
Shaya pun terus amik makanan
Memula Shaya rasa mcm separa kicewa
Dengan makanan dia
Tak seperti yg Shaya harapkan

Bila da makan
Makin bertambah la rasa kicewa Shaya
Terus Shaya terpikir
Takan shebab da masuk program JJCM
than da stat pemes
Dorang mula bt hal
Tak jaga kualiti makanan

Kwn2 opis Shaya pun
Rupanya ramai jugak yg tak puas ati
So shecara keseluruhannya
Shaya bleh la memangkah ini dr list utk direpeat
Dan juga list tuk direkomen pd org lain

Persekitaran wallah
Food...hek ellehhhh
Or maybe rest ni dia lebih focus pd menu yg ala cart
compared dengan yg buffet ni

Kepada pemilik
Andai terbaca
Sila jaga kualiti makanan anda
Kami bayar
Bukan makan free
Selamat Hari raya
hehehehehehehe

google

1 comment:

ieda said...

cantik tmtp nie ... kalau dpt peluang makan tmpt menarik nieh menambah selera ..

selamat hari raya dik .. :)