Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Friday, 3 September 2010

Iftar Sesi Ketujuh @ Nipah Coffee Shop Equatorial

Akhirnya
Hasrat nak mkn kat Nipah Coffee Shop tertunai
Mmg best
Cuma kali ni bagi mengelakkan kejadian kat Victoria Station berulang
Shaya da sms siap-siap bagitau sesi iftar ni confirm
Nanti jenuh plak nak membayo if dorang tak datang
Yang ni for sure la da buh deposit 50%

guna cik nokia jugak

Shaya mmg da set aim nak makan apa kat sini
Shekali Shemua ada
Wallah..mmg tersenyum lebar la
Kira mmg puas hati shangat
Tang dia punya seafood Shaya ulang 2 kali
Tea tarik plak shaya minum 3 gelas
Manager Shaya kata Shaya kuat makan
Huhuhuhu
Jawpan Shaya
I kan Puasa
Kena la makan banyak tuk tenaga esok hari


Kualiti gambar agak kurenggg sbb pakai cik nokia jer

Ni la dia rupa seafood yg Shaya cakap tu
Kita pilih apa kita nak
Than suh chef tu masak tuk kita
Kena beratur panjang tu..

Dan ni la 1st time Shaya makan pepahat
Shebab shebelum ni Shaya tak berani nak try
Oleh Shebab pepahat tu termasuk dlm pinggan Shaya
Maka Shaya pun memberanikan diri untuk try
Rupanya shedap...
hehehehehehe

Awak...
Shaya Shekarang da kuat makan ni
Camne?

2 comments:

atty's said...

kak yatt lom penah lagi makan pepahat ..

SyidaGorjes said...

sedap woooo pepahat nih!
aku sukaaaaaaaa sgt.