Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Friday, 24 September 2010

Shelamat Pagi

Awak...
Shelamat Pagi
Pada waktu Awak baca N3 ni 
Shaya either on the way or dah Shampai kat kampung
Yer kawan-kawan shemua
Shaya balik kampung
So buat Shemua
Shelamat bkerja yer

Nota kasi open house: Shiapa mau makan free...arini MBPJ ada wat open house kat Stadium Kelana Jaya nun..Stat kul 3pm..gi la kesana.menurut sumber yg shaya tau..berkemungkinan besar akan ada kambing golek


2 comments:

crisda79 said...

aiks! aku yang sibuk nak balik kg ko yang sampai dulu? iskk.. iskk.. ;p

☆ lieya latif ☆ said...

wah kak wa balik kg lagi.....sambung raye ke kak...syok nie...bikin lieya jeles ni kak wa heeheheeh