Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Wednesday, 6 October 2010

Things To Do

Awak
Shaya agak busy 2,3 hari ni
Wat shesi follow up tuk shemua projek
Rasa mcm nak bernafas pun shemput ha

Now

1. Call PTG~ Follow up status for EXCO meeting
2. Call MBPJ Building~endorsement plan
3. Call MBPJ Landscape~ endorsement plan
4.Personal Claim~due date 7hb. lau tak submit tarak uwang
5. Brochure translation BI to BM for KPKT ~AP & DL application
6. Plan signature~ Syabas submission
7. AP & DL renewal application for 2nd phase~tru online


Itu Shaja list Shaya takat pagi ini
Kena berusaha gigih untuk habiskan shemua tu
So Awak pun keje bebaik yer
Shayang Awak


4 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ahaks...comel jer note tu erkkk...

selamat bekerja yerk wawa

☆ lieya latif ☆ said...

alahai busy rupenye kak wa......takpe2, kak wa org nye sistematik dan cekap...sure sume boleh settle mengikut jadual....hiks!

Azueriena Norash said...

bz bangettt....yerkkk...ciannn dierrr

SyidaGorjes said...

aku pun blom buat claim lagi nih!