Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Monday, 29 November 2010

Lauk Cendawan

Shelamat untuk shemua
Arini nak buh gambar makanan
Shaya masak secara cincai je ni tau
Memang shusah skit nak dapat cendawan ni
Kalau musim ujan mcm skang ni jer br leh jumpa
Shaya beli kat pasar malam
Sekilo RM16.00

Shaya dapat mkn dengan sungguh puas ati
hehehehehhehe
Cara msk pun shangat shenang
Tumis jer
Yang ni kat umah ada extra kacang Shaya buh shekali
Kasi ada warna2 skit
Nak tgk camne rupanya lauk shaya last week
Ini la dia

Imej tak bape menarik sbb amik pakai cik cokia. Tapi ni sure ada yg terliur kan....

8 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

ye kak wa oiii...sayer laa salah sorang yg terliur ni....hhihihihi...

cikbedahlaser said...

wow... rindu nye nk makan cendawan ni.. die kena kerja kan cepat2 kan..klu x nti die busuk.. kan..
klu mak kite die suke masak lemak cili api..pastu kering.. perghhh terangkat...nasib x mengandung... ciss

atty's said...

lapar nngok cendawan nie wa.

kswsk said...

lieya:sorry mak yong..hehehehehe
pidah: akk xreti la nak msk lemak...yg reti tumis2 tu jer la....tp msk lomak cili api tu mmg sodap...
kak yatt : wa pun lapo gak kak tiap kali nengok gambar tu...hehehe

SyidaGorjes said...

nape ko tak bli kat abg J?

kswsk said...

Syida: abg J cendawan tiram @cendawan kembang..ni cendawan kuncup...

ATZ HOMESTAY said...

cendawan busut kitorg panggey...aii x leh makan ini cendawan...dolu2 ianya adalah makanan peberet aii bebb...huhuhu....

Bibu said...

is susah nak cari cendawan ni selalu kalo balik ijok..kat area ldg merah tu tepi jln derang jual..musim ujan lagi byk..kalo akk wat pe taw..goreng tabur tepung jagung sket jadi rangup..mak!!kalah rase ayam goreng taw!