Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Thursday, 2 December 2010

Blog Mania

Awak
Shaya diserang penyakit
BLOG MANIA
Shetakat hari ini Shaya ada 4 blog dah

Yang ni utk cherita Shaya dan Awak Shaya

Yang ni tuk kedai blog Shaya

ni tuk masuk smua contest dan GA
Ada sesiapa nak jd geng TAG tak?

Yang ni ada smua info psl shopping and sale.
Shambil Shaya skodeng2 mana ada sales sambil tu Shaya Share ngan Shemua

Tapi kan...
Bila Penyakit M tu melanda
Mmg la shemua blog tu kang tak berupdate...
hahahahahhaha

OH...nak bagitau
Yang kat ADHWA FASHION shaya ada buat Giveaway
Shiapa yg shuka GA leh la join yer


1 comment:

ieda said...

waaa dik banyak nyer blog hehheh
x terupdate kalau akak heheh
ermm x per janji update jer mana yg mampu .. :)