Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Wednesday, 22 December 2010

Suka..suka

o
Shaya menang ni dr contest female dan Eh punya mgzine.. Handbag tu worth RM280 n cream tu worth RM100... Now mood very the happy

*Shaya dah bukak hadiah tu..n shaya nmpak price tag di RM 346.00..Dekat surat Blu Inc kata prize worth RM280.00

5 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

wah...rezeki kak wa.....murah rezeki pengantin baru ni hihihi

atty's said...

Tahniah wa

Azueriena Norash said...

tu lerr seronottkan dpt deyah mcm nie...deyah in advance tu beb...

atty's said...

beshnya hadiah tu ..wa..mmg berbaloi2

dilaOHdila said...

tahniah WA. rezeki tu namanya. Untung nasib siapa tahu kan.....