Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Friday, 21 January 2011

Mum's Place~ Againnn???


Dulu Shaya ada update 
Shaya dinner kat Tempat Mak
 
Lunch harini pun kat tempat yg shama
Shaya dan geng2 opis g makan kat Tempat Mak @ Mum's Place
Kami mmg shuka mkn kat sini
Shelalu mmg tak dan nak amik gambo time lauk2 baru shampai
Tau2 je kang teringat bl lauk dah licin mcm gambo kat atas

Shini yg pemes Ikan cencaru sambal dia
Nmpak pinggan yg ada kuah mcm kicap tu
Itu la plate ikan cencaru ni

Shorang sheekor kami lahap
Pedas mmg pedas..
Dia punya bumbu ialah cili padi 
Pastu ado potai
Pergh....mmg kuar hingus tahan podeh
Time mkn semua berpeluh2
Menahan kepedasan
Pedas tapi shedap dan nak makan lagi

Next time Shaya akan update gambo lauk Ikan cencaru tu yer..



1 comment:

ken said...

tak ada gambar sebelum makan? :P