Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Tuesday, 18 January 2011

Persalinan Bertandang

Shemalam Shaya bagitau
Yang warna pilihan kami utk majlis bertandang
Kaler yg "berani mati" punya
Nak tau warna apa?
Ini dia
Warna merah cili...ni lau ado lombu mmg xleh nak jalan dokat2..Kang kena kojar

Bayangkan Awak Shaya pakai baju kaler ni
Adakah sechumil ini
Sila Bayangkan
Terguda tak? hehehehehehe



Sheperti yang Shaya dah bgtau shemalam
Baju bertandang Shaya dah shiap
Sketch awal dia mcm ni
Adakah baju shaya masih begini rupanya?

Ataupun telah ditransform menjadi begini tp version sopan
hehehehehe
Verangan howkeyyy

Ni mcm over sgt la plak kan..hehehehhehe...tp shaya shuka design dia

5 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

takpe ...kak wa putih melepak...sure cantik punye bermerah2...cik abe pun putih gak kan.....mmg masuk laa nanti....awal2 org dah tau kat mane pengantin heheheeheh...

Azueriena Norash said...

fuiiyoooo...gong xi....gong xi...nnati bleh kutip angpau skali utk pengantin baru....tapi aii x pakai merah kott...sebab merah dah pakai masa uolls bertunang arituuu

ieda said...

dikk kalau ko pakai yg mcm tuu atas tuu dik .. adehhhh mau akak duk tgk2 x kelip2 ..
tu akak tgk tuuuu lum cik abe tgk tuuu mauu dia x kasi kuar bilikkk heheheheheh

MamaBatrice said...

wow! merah nyer u
tp sure cantik
wa kan putih melepak..kaler apa pun sure masuk..cik abg pun sama.....

huish...wa kalau pakai fesyen yg last tu...sure lembu pun tak sampai hati nak kejar...kesian coz' pengantin berat nak bawa baju..tp cun ooo..nak lebih muslimah....pakai ngan inner hitam kan.....boleh ajerrrr

atty's said...

wa pakai kaler apa pun mesti cantik