Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Friday, 4 March 2011

Bukan Tak Sempat

Berlanjutan dr N3 Shemalam
Shebenarnya Shaya bukan la xjumpa ladies
Or Shaya tak menyempat nak TETTTTT
Shemua tu bukan yer kwn2 shekalian

Alkisahnya
Kejadian ni berlaku kat Idaman Suri @ Langkawi
Shiapa yg pernah pegi sini sure maklum
Apa yg bakal terjadi pd para pengunjungnya

Memula Kami masuk 
K terus tnya mana toilet
Biasanya kan ladies n gentlemen dorang buh sebelah2
Yg ni tidak
Ada gentlemen jer

Dah la masa tu ngan ada bwk incik nikon
Bilik kecik tu plak xde tpt nak shangkut2 brg
Takut silap2 shangkut
Jatuh berderai plak kan incik keshayangan kami tu
So bila K masuk Shaya kena pegang incik nikon tu
Oleh Shebab malas nak carik mana letaknya ladies
Dan Shaya pun dah tak shabar
K cakap masuk je la 
Dia jaga depan pintu

Nak tau Shaya tak shabar tuk buat apa
ni dia
Taraaaaaa
Tengah duk ralit belek2 Tea Set yang nak ditapau naik kapal terbang
Heppp...apa ni skodeng org tgh shopping...

Shaya tak shabar nak shopping segala mcm Tea Set n set pinggan mangkuk
Shemua murah gilerrr
Pasan tak kat dlm gambar tu
Ada rege tea set dia cuma RM12.50 jer
Rasa mcm nak borong shemua owkeyyyy

Tapi shedih
Shebab Kami xleh nak angkut brg byk2
Kang jenuh nak byr kat incik kaunter time chk in

Shaya cuma mampu menapau 2 set
Tea set jer
Next time
Misi kesini lagi
Nak borong dinner set
horayyyyy


4 comments:

Jasfyra said...

bestkan memborong kt langkawi tu sis..nk p lagik!!! hihi

Azueriena Norash said...

yaaa ampunnn...sebab x sabor2 nak shopping rupernyaa..huhuhu...sabor jerk lerr...nanti kiter pegi sama2 ehh kiter naik keter jerkkk

AyangAizul said...

kita pun tgh nak plan nak g lgkawi lg neh. last pegi time Adeef umur sethun lebih. skg dia dah nak msuk 5thun.
mmg dah niat lps ni pegi nak borong dinner set lak. psl dulu pegi xbeli apa pun... terasa rugi sgt

atty's said...

toilet utk org pompuan kalau tak silap belah kiri..