Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Tuesday, 22 March 2011

World Water Day 2011


Tema bagi Hari Air Sedunia Tahun ni bunyi dia sungguh mencabar

Air Untuk Bandar: Keperluan dan Cabaran.

Adakah kita shemua bersedia?

Marilah kita tingkat tahap kesedaran dan keprihatinan kita terhadap isu ni

Ni official website yang kita leh tambahkan sumber ilmiah kita

http://www.worldwaterday2011.org/

 

Pagi ni hujan turun mencurah-curah

Rahmat dr Allah

untuk keperluan kita semua

~KERANA TUHAN UNTUK MANUSIA~

 


5 comments:

atty's said...

pagi ni ujan je..besh.rasa malas nak pergi kerja

crisda79 said...

keran tuhan untuk manusia? tagline UTM tu hehehe..

Wawa said...

@atty's
wa mood nak g keje pun mcm kureng sbb dah tau jln sure jem..

Wawa said...

@crisda79
mmg pun..aku sj je buh tgk siapa yg pasan n ingat lg..

Azueriena Norash said...

Sejukk jerk cuaca hari nie...hujan itu rahmat dari Tuhannn...Alhamdulillah Syukurr