Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Saturday, 2 April 2011

Hantaran K

Sambungan N3 yang sebelum ni
Selalu orang akan pegi riki or survey brg2 tuk hantaran ni seawal yang mungkin
Listkan apa brg yang sesuai
Than baru decide nak bl yang mana satu
Kami plak
Tak ada sesi riki-riki ni
Semua kiranya last minute
Kami nak nikah 31st Dec tu
Early Dec tu baru la kami membeli belah
Memborong shemua barang hantaran
Tapi kami dah set hot spot yang kami nak tuju

Time tu memang terasa sangat duit riban2 tu mcm kocik jer
Memang la benar lau nak kawin kena guna duit yang banyak
(buat yang belum kawin..sila sediakan duit yang mencukupi yer)
Phew...
Ni la dia brg2 tuk K
Hugo Boss Set
Hugo Boss Shades + Hugo Boss Belt
Hugo Boss Wallet
Hugo Boss Shirt
Nike Sneaker
Kek Lapis + Gula-gula
Buah-Buahan
iphone 4
Remote control car
Sireh Junjung

4 comments:

Azueriena Norash said...

fuhhh lawa lerr...hantaran tuu....chantekkk....ermmm iphone 4 as hantaran...perghhh....mmg berbaloi2....

cikbedahlaser said...

comel je gubahan buah tu...

x dpt keta.. keta RC pon jadi la..

KSWSK said...

@Azue
mmg berbaloi-baloi..

KSWSK said...

@cikbedahlaser
RC pun dorang buat racing gak..