Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Tuesday, 12 April 2011

Solemnization Day

Seperti yang Shaya dah bagitau dl
Date hari pernikahan kami adalah 31st Dec 2010
Nak tgk video sila ke SINI

So Shaya just buh gambar je la yer
Acikan



Sebelum majlis akad nikah bermula. Shaya, Adda (tukang design baju), Laily dan 2 anak buah. kami semua pakai kaler yang sama
Abah awal-awal lagi cakap tak nak jadi wali. Sebab dia nervous katanya. Time abah serahkan tugas jadi wali tu suara abah dah sebak.
Aqad Nikah
K dgn surat nikah sementara
Shaya plak sign surat nikah sementara

Batal Air Sembahyang

Serahan Mahar





Time ni mata dah bergenang menahan sebak tapi stil bleh senyum

Time ni mmg dah tak tertahan

Nampak air mata yang tak dapat dibendung itu

Air mata seorang sahabat



17 comments:

SyidaGorjes said...

tak bole nak komen sbb aku pun sebak.

Azueriena Norash said...

WALLAAAAWEHHH.....SAAT2 NIE KANN...RASER LAIN MACAM KANN...NAK2 LEPAS AKAD NIKAH...KITER AKAN RASA MCM...PERGHHHH.....XLEH DAHH SOLO2...NGORAT2....TANGGUNG JAWAB DAH BERAT....HUHUHU....

INA NANGESS EHHH....YER LER....KALAU AII KAT SANA PUN AII NANGESS TAUUUU...HUHUHU

jfook said...

Oh my...Beautiful photos capturing the touching moments.

far_east said...

siyes lawa laa awak...

eB ezrin said...

canteknyer... eb suker sgt tgk :)

Ruziawati Bukhari said...

hi wa.. enjoy t tgk gmbr nikah wa ni.. semuanya cantik2.. sedih tgk wajah abah wa yg dok sebak tgk anak dara dia nak nikah.. apa2pun uncle mmg baik hati melayan kami masa kami g rumah wa ari tu.. tq utk wa dan family.

Hajar said...

salam...tahniah wawa...sama cantik sama padan...

kak ina kl said...

suka tenguk pengantin berbaju putih..tapi yang tangkap leleh bila air mata berlenang walaupun hati dah tenang.

KSWSK said...

@syida
dl kau mcm aku jgk tak?

KSWSK said...

@Azue
ofkos u akan nanges..huhuhu

KSWSK said...

@jfook
tq

KSWSK said...

@far_est
terima kasih

KSWSK said...

@eB
tq

KSWSK said...

@Ruziawati
ur most welcome T

KSWSK said...

@hajar
terima kasih kak

KSWSK said...

@kak ina Kl
sayu n sebak yang tak dpt dibendung kak

Green Apel said...

suka tengok majlis kawen, cantiknya...mm,sebak rasa masa tu..anyway tahniah^_^..