Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Thursday, 14 April 2011

Tiffany Blue

Tiffany Blue
Mcm nama Filem pun ada kan
Sebenarnya ia adalah cake

Our Wedding Cake

The cupcake

 Kami tempah cake ni dr Kak Miss
Actually Shaya dah kenal Kak Miss ni lama
Since zaman berfotopages lagi
Shaya dan K just ckp kami nak kaler apa dan konsep mcm mana
Macam mana rupa bentuk dia
Semua kami serah pada Kak Miss
 Dan akhirnya terhasil la Tiffany Blue Cake ni

Layer yang paling bwh tu cake
Dan ada 3 tier cupcakes
Rasa dia smua ahli keluarga n sahabat handai kami kata sangat sedap
So siapa yang rasa nak cake secantik ini
Sila la berurusan ngan Kak Miss





8 comments:

fLo said...

cantek kek..nice2..suke!

ieda said...

aah memang cantik dan sgt2 creative .. kalau ikutkan nak letak semua tingkat tu dgn cake .. x mampu kan .. sure mahal sbb cake ..
bila digantikan dgn cc jadi cantik dan x terfikir pun ..

puas akak belek cake nie .. sgt2 teruja dik ..
dah lama x jenggah umah kak miss nie .. dulu dlm fp selalu gak akak singgah :)

Mamasya said...

Cantik sgt kek wedding Wa tu...ada kek ..cc..warna biru putih nampak lembut

♥Azie♥ said...

tentu sedapkan..cantik plak ttue..ermmm

KSWSK said...

@flo
nnti kau punya turn bleh tempah mcm ni jugak

KSWSK said...

@Ieda
lau bt cake smua membazir kak sbb majlis tu jemputan dia tak ramai sgt pun. tu yang combine cake ngan cc

KSWSK said...

@mamasya
hasil kerja tgn kak miss kak..mmg selalu cantik

KSWSK said...

@Azie
sedap sgt zie...