Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Tuesday, 10 May 2011

Dome+TGI Friday's = Chelsea???

Untuk makluman shemua
Shaya bukan la Kipas Tegar Mati mana2 football team
Shaya biasa2 aja
Time world cup bila dah nak final nnti
Baru la Shaya akan pilih team mana yg nak disokong

Encik K iaitu jejaka pujaan hati Shaya
Adalah Kipas Tegar Mati Chelsea
Makanya bila Chelsea ada game
Seboleh-bolehnya dia nak tgk

K memang dah lama sangat mengidam yang amat nak mkn Beef Pie
Shemua gara-gara tgk AFC channel si Anna Olson tu ha
Maka bergandingan la kami mencari DOME Cafe

Destinasi yang dituju ialah Dome Subang Parade
Kenapa disitu?
Kerana ada urusan lain yg ingin dilakukan di Subang Parade itu
Dome ni menjadi pujaaan hati
Sebab kat situ ada Beef Pie yang terbaekkk sedap dia
Pastry cap dia tu...wallah....well cooked
Gini le rupanya Beef Pie yang diidamkan oleh K
The Fillers~Gourmet Beef Pie

Sementara K menikmati Beef Pie nya
Shaya plak makan ini
Yang pd hemat tekak n lidah Shaya lebih sedap dr Secret Receipi

Italian Warmers~Beef Lasagne
 Pas abes makan kat sini 
Ingatkan dah nak balik
Sekali K ajak masuk TGI Friday's plak
Give Me More Friday
Semua gara-gara nak tgk bola
Manchaster United vs Arsenal
Reason tuk tgk game tu ialah K nak Arsenal kalahkan MU
huhuhuhuhu

Makanya kandungan bahan yang diisi ke perut pun bertambah
Ni K yang order
Friday's Sundae. Vanilla ice cream topped with hot fudge, caramel sauce, nuts and whipped cream
Yang ni plak Shaya yang order
Cream of Mushroom.A rich, creamy soup loaded with mushrooms.
Nasib baik la MU kalah pd Arsenal 1-0
Agak berbaloi la jugak melepak kat TGI Friday's
Sambil menambah lelemak dlm badan
Huhuhuhu

Buat yang teringin nak makan benda alah ni
Sila la ubah keteringinan anda pd benda lain
Sebab out of stock yer buat masa ini

Brownie Obsession. A warm brownie covered in chocolate-fudge sauce, vanilla ice cream, caramel sauce and pecans.

2 comments:

SyidaGorjes said...

dalam banyak2 makanan, aku sgt tak bole mkn brownies dia.manis giler sbb tu aku suka makan molten choc kat cili je.

Azueriena Norash said...

perghh mengancamm beb...x pernah mkn lagi kat dome n friday nie...desert nampakk sedapp gilosss