Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Monday, 20 June 2011

English Cotton ~Swiss~

Selamat Monday Blues shemua
Mesti ramai yang mcm malas2 je kan
Pape pun harap2 menjelang lunch hour kang
Monday Blues tu shemua da beransur ilang la yer

Arini Shaya nak buat shesi jual2 sket
Jual Kain ela
English Cotton ~ Swiss
Sepasang cuma RM65 sahaja
(tak termasuk postage)

Nak tau secara detail leh jengah blog shaya yang lagi satu tu

Oleh shebab adik shaya seorang tukang jait
So if ada yang nak tempah buat baju kurung pun boleh diaturkan
Baju kurung biasa RM40++
Baju Kurung moden RM50++

Ni antara contoh kain yang ada
Sebahagian kain yang ada

4 comments:

eB ezrin said...

sweet jerk coraknyer yer :)

ieda said...

cantikkk .. memang nampak englishnya :))

Daddy Ziyyad said...

kat mana kedai adik itu?

KSWSK said...

@Daddy Ziyyad
adik wa xde kedai..jait kat umah sj..