Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Tuesday, 14 June 2011

Korang Ada???


Akhirnya...
Company Shaya telah menambah lesen Auto Cad
Dari 2 lesen kpd 4 lesen
So nisbah perebutan untuk menggunakannya
Dapat dikurangkan

Lau idak
Shampai je opis pepagi dah kena cop bukak dl
If lambat mintak mahap la yer
Nan ado nak dpt access

Katakan la ada kerja urgent yang nak kena siap
Kena la mintak tlg IT tuk reset blk access 
Kira mcm paksa org yg tgh guna tu stop guna Auto Cad tu
Kesian kan..

Jap g Shaya nak menggodek2
Auto Cad yang katanya latest version ni
Nak beramah mesra dgn semua command2 yang ada
Nampak mcm complicated jer
huhuhuhu


2 comments:

eB ezrin said...

eB x reti guna la.. hu3

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

selaunya engeniring , archi & surveyour yg pakai autocad kan??