Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Wednesday, 27 July 2011

Bersemangat Kau...Aummmmm

Aaaauuuummmm
Shaya tak mampu utk terus Wordless Wednesday
Hehehehhehehe
Semangat giler nih

Sape plan nak g tgk bola esok?
Sila angkat tangan
Korang nak masuk ikut pintu mana?

Actually Shaya bukan la peminat bola sepak yang tegar
Tapi Shaya adalah pendokong semangat kesukanan negara yg waja
 Ni lg la bila lawan Singapura
Wahhh..kemain kan
mihahahahahaha

Ritu masa Malaysia lwn Chelsea
Jenuh wooo Shaya menjerit2
Bila gawang Msia terselamat dr dibolosi oleh Chelsea
Kebetulan plak 1st half dpt duk dekat ngan gol post
Rasa puas hati dan bangga amat seh
Bila tgk Chelsea mcm hangin jer
Bola dorang xboleh nak bolos

Rata2 yg dtg tgk Msia lwn Chelsea ritu
Shaya rs dorang minat Chelsea
Tapi dilubuk sanubari dorang menyokong Malaysia
Siapa yg tgk live kat tv pasti akan nampak
Kami semua kibarkan bendera Chelsea
Nape bendera Chelsea?
Sbb tiap sorang dpt bendera tu free
So bila sorak for Malaysia pun
Bendera Chelsea yang dikibar

Mlm sok xtau la kot ada yg nak sponser
Bendera free kasi kat semua yg dtg

Disebabakan perasaan tanah tumpahnya darahku itu waja
Shaya siap bl jersi ngan selendang kaler kuning tau
Tuk pegi tgk bola esok
Maka makin menjadi2 la semangat nak mengaummmm
Mekasih my darling K
Sobab bolikan jersi tu



Shemalam Shaya dengar kat radio era
Baca kat fb n twitter
Ramai yg cakap dorang xdpt nak beli tiket
Dah abes katanya
Peruntukan 30 ribu tiket tuk semalam dah abes
Arini dorang jual lg 30ribu

Shaya dah ada tiket
Lega
Tu pun memula K kena bl online
Shebab K takut nnti beratur punya lama
Sampai je turn dia dah abes
Sure dia akan hangin punya la
Mau dia bersilat2 sorang2 kang
hehehehehe

Resit beli online
K beli online hari selasa
So shemalam dia dgn eksenya
Cuma perlu beratur dlm 2-3 min je tuk redeem tiket2 tu
hehehehehehehe
Tiket tuk esok
Harap sangat Malaysia menang esok
Sape2 yg pegi kita jumpa sok mlm yer
Sesama kita mengaummm


6 comments:

lieyalatif said...

wah best2...kak wa akan menyokong live dari stadium la yeak...amik gambar byk2 kak wa....update dlm blog yeak....lieya sokong jerit depan tv ajek ekekekekek

Huda said...

wah!mmg semangat :)

SyidaGorjes said...

aku pasti akan tgk!
tp kat tv je

KSWSK said...

@lieya
dpn tv pun ok janji support

KSWSK said...

@Huda
mmg pun..hahahhaha

KSWSK said...

@syida
mesti tgk