Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Friday, 12 August 2011

Akhirnya Penantian Bakal Berakhir

Jenuh jugak la kami menanti
Register hujung bln 6
Time tu agen tu ckp
Uni5 baru je ada kat BBBangi
Kami pun excited la
Since P1 dah tak berapa nak laju
Janjinya 2 weeks

Tunggu punya tunggu
After 2 weeks
Agent tu ckp
kena extend lg 2 weeks
Tunggu la lagi
Til last week

Rasa mcm dah lama sgt
K call TM punya customer service
Nak chk kami punya application status
Sekali TAK ADA application pun
Kasuwi sungguh agent tu

Nasib baik TM punya staff tu baik
Dia bleh tlg registerkan
2 hari je dah siap
Kelmarin dia anta email ni


So harap2 18hb nanti penantian kami tuk dptkan Uni5 dah berakhir
Katanya Uni5 ni laju
Sape yang dah guna sila la citer kat Shaya

3 comments:

eB ezrin said...

best ar kalo laju.. eB guna difi jerk.. sbb tuh yg mampu ;p
ps: cuber tanyer nureen :)

SyidaGorjes said...

mmg laju berdesuuuuuuuuuuup!

KSWSK said...

@eB
lum tau lg pun tahap kelajuan dia camne