Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Wednesday, 10 August 2011

Fikir Sendiri La yer

Selain kecoh psl student msia yg kena belasah 
coz riots kat London
(Teringat kuih Almond London)
Kecoh juga psl identiti Makcik Sitt Alwura ni dah terbongkar
Shaya xmo bg komen byk2 
Coz kang blog Shaya ni pun boleh disaman
Sape yg xtau citer tu
G la google
Ramai yg bt posting psl isu ni

Lagipun Shaya punya blog ni
Bkn blog gossip
Or blog yg byk citer sensasi retis
Cuma sekadar blog picisan kisah kehidupan Shaya jer
So potensi utk disaman mmg minima la yer
Erk...ada ke yg nak saman jugakkk
Choi...choi..choi...
Dan Shaya mmg elak sesangat
Utk membuat penyebaran hal2 yg kurang pasti

Tapi tuk kes yg ni
Shaya cuma nak kata
Tuan punya badan yg dituduh 
Dah tampil bg statement
Dan juga police report
Details kat SINI

2 comments:

cikbedahlaser said...

pernah report abuse against makcik ni rasa nye.. tp lps tu lupe dah pasal die.. x sgka .. masih aktif.. org yg x senang dgn islam.. mmg x kan diam...

td dok scroll2 pasal makcik ni n awek Tan ni.. byk btol yg siasat die ni rupe nye... ohohohoh

KSWSK said...

@cikbedahlaser
merata2 org citer psl dia skang ni