Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Saturday, 6 August 2011

Limited Edition Green Bonuslink Card


Shaya dah donate 200 points tu
Dan sedang menanti utk dpt limited edition Green Bonuslink Card
Anda bila lg?

4 comments:

AyangAizul said...

saya pun dah donate n dah dpt/guna pun kad ijau ni... rasa cam best je psl cntik la bnding kad yg lama tu...

far_east said...

aal camner nak donate? naper tak tahu pun ader green card nie..

KSWSK said...

@AyangAizul
Sbb nmpak cantik la akk sanggup donate 200 point tu..hehehe

KSWSK said...

@Far_east
just log in kat bonuslink..pastu ada iklan dia