Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Tuesday, 16 August 2011

Official Iftar 3 @ One World Hotel

Shemalam Shaya mengiftar diri di One World plak
1st time ni iftar kat sini
So far not bad la
Tapi xde makanan yang buat tekak Shaya kata
Wow..mabeles..
So ok la

As starter Shaya makan ni
Ayam ngan puyuh goreng

Pilihan makanan memang banyak
Pihak hotel pun xde la susun meja rapat2 ya amat
Mcm yg pernah jd kat PJ Hilton thn lepas
back to back punya kerusi
Nak bangun amik makanan pun susah

Last skali time nak blk
Dorang kasi ole-ole sket
Ingatkan cekelat
Rupanya kurma ngan kacang cincang
Dorang gentel bulat2 mcm ceklat
Bebola Kurma kacang
Additional info
Buka kat sini adult Rm108++ per pax
Children RM54 ++ aged 4-12 years
Nak details kat  ------> Cinnamon Coffehouse



5 comments:

Daddy Ziyyad said...

berapa RM per pax?

eB ezrin said...

aym tuh perghh :P

Azueriena Norash said...

wahhhh dpt door gift lagi...aii likee...rain betul update entry niee

FarEast said...

nampak sedap makanan dkt situ ... tmpt jgn cakap la, mesti selesa kan? anyway selamat berpuasa :)

Cho Zila said...

ala bestnyer.. mahal gak yerk harga dia tapi cam dah standard gituler harga majlis berbuka sekarangni... tapi door gift dia comel...