Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Friday, 19 August 2011

Pre Celebration

Pre Birthday celebration
Lokasi : Tutti Frutti Sec 8 BBBangi

Royal Red Velvet
 Kenapa ada 1 cup jer
Kerana Shaya adalah seorang perempuan
Yang bukan pengemar ice cream hatta coklat
Tetapi suami Shaya adalah yang sebaliknya

Makanya
K beruntung dlm semua keadaan yang melibatkan
Penglibatan ice cream dan juga coklat

Time K pilih-pilih tu
Nampak offer menarik ni

Ladies Day on Tuesday
So buat penchenta Tutti Frutti
Sila la yer
(ini iklan tidak berbayar)

2 comments:

atty's said...

ladies day tu ari apa wa.?

fzy fuzzy said...

waa..i like...tuti frutti ni tak der ke kat KL. jauh bebenor nak p bangi.