Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Monday, 5 September 2011

Duit Raya Dr Nuffnang

Dah seminggu raya
Duit pun dah byk abes ni
So kena fikir mana nak cekau duit 
Nak tampung poket yang nak rabak ni
hahahhahahaha

Belek punya belek
Sib baik ada penyelamat
Iaitu Incik Nuffnang
Terima kasih Nuffnang
Walaupun tak ratus2 or riban2
ok la tu kan tuk 1st time cash out

12 comments:

Cik tikah said...

best tuh.. tahniah! hehehe...

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ said...

tahniah wa
merasa gak dari nuffnang
aku nyer tak naik2 jer aahak

ZanaNordin said...

he he he..jadi ler tu Wa
buat tambah2 hingga hujung bulan yerk
zana nyer tak cash out lagi nie...nak tunggu amount yg di target..ngeh ngeh nghe

Azueriena Norash said...

wahhhh ok ler tuu...dpt jugak kan....kalau dolu2 kiter berblog lagi banyak masyukkkk

ken said...

nuffnang best :)

ieda said...

tahniah dik ..
haaa ada jugak kan .. :)
x sia2 sayangkan en nuff ketat2 :)

KSWSK said...

@cik tikah
mmg best

KSWSK said...

@Kak Dod
nnti akak punya pun leh cash out...sikit hr lg la tu

KSWSK said...

@Zana Nordin
Sure zana punya lg byk kan

KSWSK said...

@Azue
tu la psl...lau dr jaman dl2 lg..sure dah byk kita punya income

KSWSK said...

@ken
mmg best

KSWSK said...

@ieda
mekasih kak