Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Tuesday, 11 October 2011

Bonuslink

Siapa ada bonuslink card
Shaya ada sejak tahun 1999
Smpai la ni Shaya tetap pakai
Mostly Shaya guna time isi minyak kat Shell
Ngan sopink kat Parkson

Sopink2 pastu kumpul point
Pastu redeem brg
Byk juga brg yg Shaya dah redeem
Ni dia yang paling latest

Hajat dihati kunun nak tambah equipment
Utk sesi membuang lemak
Tu yg amik brg ni

7 comments:

Nana said...

ada bonuslink tp xpernah pakai pon hehe
asik2 tetingal kt umah je

DrSinga said...

jangan lupa gambar 'sebelum' dan 'selepas' !!

IntaNBerliaN said...

bonuslink card ada tp xguna pun.. hihii

time org buat, sy pun sibuk nk buat tp org lain guna, sy xjugak guna.. hehee

nurbeena said...

Bonuslink card akak dh lama tak gunakan. Akak isi kat esso jer. Tp minyak shell mmg baguih

KSWSK said...

@Nana
buh dlm wallet..senang xtggal

KSWSK said...

@Dr Singa
baik puan doktor

KSWSK said...

@intan berlian
guna la..at least ada point leh redeem brg