Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Monday, 10 October 2011

Camne nii..2 Movie dlm 1 Masa

Syukurrrr
Memang rezeki Shaya la kan
Dpt lg sepasang tiket
Kalini dr cinemaonline plak
Nama Nana pun ada
Tp camne nak g ni
Yang citer The Thing pun date n time yg sama
Ada sesapa nak ker tiket ni?
Yang citer The Thing tu pun cam xleh nak g jer


4 comments:

Nana said...

wawa..nak bole?hehehe
ktorg ada geng BFF yang menang sorang
tp xckp lagi 1 tiket

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

wah!! nak2!!
huhukk..
macam mane boleh dapat ticket tu??

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

nak2!!! hehe..

cikbedahlaser said...

ai nye tiket wayang nuffnang bday aritu x tgk lg.. ingt nk tgk last2 day ni.. sekali time berkabung lak... adeh.. kena sedkah la nih