Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Tuesday, 18 October 2011

Honeymoon Part 3~Photoshoot @ Datai Golf Club

Sambung part 2 smalam yer
Sebelum tu nak jwb soklan sahabat2 sekalian
Daddy Ziyyad
 Tak boleh. Tp if ada 'kaki' bleh kot...

 Pastu Fara anak abah tanya
Ni pantai The Andaman Hotel

Ok sambung citer bergambar
Abes je kat hotel
Kami g gedik2 kat club golf plak

Tapi kami xlama pun
Sbb time tu dah panas nau
Shaya n K
Dan xleh nak bukak mata
Gambo mata semua dah mcm terpejam




Oleh sbb bj sendiri
Suka2 hati je Shaya lasak2 kan bj tu
hehehehe


10 comments:

ZanaNordin said...

phewwwittttt
cun arrr..

asiah_najihah said...

wah kak..berseri je muka..hehe..
seronok tngok gamba cantik2 semua..
asiah nak kawen jugak la macam nie..huhu

DrSinga said...

comel ahhhhhhhhhhhh!!!!!!!

Cho Zila said...

isyh banyaknyer gambo kenangan yerk... best

IntaNBerliaN said...

wah.. cantik2la gambar shaya ni.. kulit shaya pun cantik.. putih melepak..hihi

p/s : perfume sy dh dpt.. thanks.. :-)

KSWSK said...

@Zana Nordin
(malu-malu kucen....)

KSWSK said...

@asiah-najihah
if dah smpai ms nya kawen je cepat2...hehhehe

KSWSK said...

@Dr Singa
(blushing)

KSWSK said...

@Cho Zila
mmg pun kak smua tuk kenangan

KSWSK said...

@Intan Berlian
tu bl dah ditouch up..hehehehe