Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Wednesday, 19 October 2011

Honeymoon Part 4~Photoshoot @Free N Easy

Dah penat shoot pakai bj manten tu
Kami tuka bj biasa2 jer
Nak bt konsep free n easy jer
Ronda2 sekitar Langkawi
Sambil ronda carik mkn dan amik gambo

 Photog kami ajak mkn nasi lemak yg dia rs paling best kat Langkawi
Lokasi dia dekat ngan Hotel Berjaya
Ada n3 psl nasi ayam ni dlm blog K

After Kenyang alang2 dah dekat ngan Oriental Park
Kami pun berhoya2 disana


Photog kami ajak g pantai Four Seasons hotel
Dia nak amik gambar kat situ pulak
Pantai Four Season ni pun
Lau nak ikutkan private beach
Tapi dia jenis terbuka
Bkn mcm Andaman yg mcm teluk tu
So ada certain area yg public bleh masuk
Photog kami byk deal ngan org Four Season
So xde hal la pd dia
Tuk kami gunakan pantai tu



Photog kami ni kira kasi spesel service la
Dia ikut kami dr terbit fajar hingga terbenam matahari
Xde extra caj tuk stay lelama
Rege dan Hasil keje pun ok la
Kami rs berpadanan dgn harga yang diletak


Sape rs nak wat photog gediks2 post wedding cam Shaya
Ni ada tempat n package menarik
Free lg gitu
Sila rujuk SINI yer

10 comments:

eB ezrin said...

asyikkk, tp eB snap sendiri jerk :)

IntaNBerliaN said...

romantik lah shaya n hubby ni..

Cho Zila said...

tuller tak merasa akak nak dapat gambo honey moon cun2 gini wa.. jeles weh..

atty's said...

tengok gambar wa ni..terasa mcm nak photoshoot lak.

Nana said...

cantik sangat gambar2 ni seme

KSWSK said...

@eB
kami xdan la nak snap sendiri

KSWSK said...

@Intan Berlian
hehehehe

KSWSK said...

@Cho Zila
akk leh amik gambo anibesri kak...

KSWSK said...

@atty's
wat la kak ngan along

KSWSK said...

@Nana
tq