Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Friday, 9 December 2011

Dia Buat Hal Lagi~ Mc D

Shaya tak ingat
Shaya pernah ke idak bt n3 psl
Yang kami tggu dekat 2 jam
Delivery Mc D
Time tu rs mcm dah kebulur amat
Makanan smpai pun dah tak semenggah
K g komplen kat dorangnya FB
than dorang call mintak maaf
N bagi beberapa voucher free
Abes kisah tu la

Mlm td
Dorang buat hal lagi
Sejam lebih dorang tak sampai2 lg
K dari lapar dah jd kenyang angin

Waktu tunggu Mc D tu
Shaya plak sempat msk lempeng pisang
Panaskan nasi 
Kiranya lau msk megi pun dah abes mkn la

After dah sejam lebih tu
Budak tukang antar tu smpai
K suh je dia balik
K ckp lama nau tunggu
Kita org dah mkn benda lain pun
Skang dah kenyang

Pesal eh skang ni servis dorang
Mcm main-main jer
Skang ni dah la saingan mkin sengit
Spatutnya dorang makin kukuhkan branding dorang
ni makin hari makin ke laut



5 comments:

#ciksuzlin said...

betul-betul. last 2 week kami order McD. sejam lebih lepas tu tiba-tiba dia call, "cik, kat sini hujan. nak buat macam mana ek?" --dia tanya kami nak buat macam mana?! kenapa tak cakp awl2. bkn janji delivery within 30 minutes ke? last2 cancel, terus kami terus masak mi pama.

nurbeena said...

sejam lebih bukan takat megi dah...dua lauk pn blh sangat tu.

atty's said...

ini keje main2 lah nama nya nie..

Cho Zila said...

entahler wawa.. akak tu malaih deliveryni bukan McDjer pizzapun dah sama dulu2 akak tak pernah lak lambat sejak dua menjakni dah dua kali kena kot...

eB ezrin said...

betol la, ri tuh shah tgr, psl ayam nih mcm smalam punyer jerk. color pn len tau. aduyai...