Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Thursday, 29 December 2011

Menang Hadiah Caroline Herrera Perfume Set

Kesemua hadiah kemenangan tuk bln November
Dr majalah2 keluaran Blu Inc
Telah pun dicollect dgn jayanya

Ni hadiah dr Female

 Set perfume tu yg women edp
Yang men tu edt
Shaya suka
Sbb dia bau bunga
Botol dia mmg kelassss

Sesambil tu amik sekali hadiah dr Marie Clare
Dapat anti aging eye treatment
Dgn anti aging serum



6 comments:

Zana Nordin said...

wah bestnya
lepas nie nak join wawa join contest kat majalah plak lerr

berbaloi2.

Nana said...

wah beznye wangi2 belaka ni

lisa_lisz said...

youuuuuuuu...!!
i dh ada perfume 212 VIP (women) tu.
last 2 years beli kt Langkawi..
for me bau bunga perfume ni agak keras sikit ;p

zahira said...

congrats! so far me tak penah menang lagik perfume.

~diAhOntHeblOg~ said...

halamak...bestnyeeeee

cikbedahlaser said...

syok nyeeeee... rajin btol akak ni masuk kontes mag ni ... best best