Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Tuesday, 31 January 2012

Bangi Fitness

Arini badan sakit2
Sbb mlm td Shaya dah meregisterkan diri
Tuk masuk Gym

Dah tu pulak
Class Aero kickboxing
Hamik kau
Larat follow dlm 20 min jer
Sbb tulang temulang
Dan otot2 stil 'manja'
Sbb dah dekat 2 thn Shaya stop
Wat aerobic nih

So while the others
Proceed dgn Aero Kickboxing
Shaya pegi buat cardio dl
Mau kasi 'salam'
Sama urat2 n otot2 sekalian

Shaya signed up tuk 3 bulan
Fee dia RM300 + RM50 (membership)
Ni rege promotion til bln March
Selain dr 3 bln tu
Shaya dpt extra 7 hari dan free gift sehelai tshirt

Pada Shaya rege tu berpatutan
Sbb class dia setiap mlm
Senin sampai Sabtu
Ahad plak free
Tapi if nak dtg guna equipment
Boleh jugak
Tapi belah siang je la
B4 join Shaya riki dl fittness ni
Tgk dia punya equpment and environment
Ni antara gambar Shaya amik dr facebook dorang



Bangi Fitness pernah masuk dlm rancangan Safiyya TV9

Sape berminat
Ni detail Gym ni

Bangi Fitness

No. 38A, Jalan 7/7A,
Seksyen 7, Bandar Baru Bangi,
43650 Selangor, Malaysia.

Tel: 019-3437011


Business hours:
9am-10pm (Monday-Friday)
9am-1pm (Saturday)
Closed on sunday and public holiday


3 comments:

Cho Zila said...

wa jauhnyer kalau dekat nak gak.. memang berbaloi ler harga dia.. .nampak pun tempatnyer amat sesuai untuk akakni ha...

Jasfyra said...

best ar..makin selim la akak ku yg tersayang ni ;)

lieyalatif said...

wah bestnye kak wa...lieya minat gile aktiviti camni.....seronok tgk hah....dpt kuarkan peluh ....