Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Friday, 13 January 2012

Kan Dah Kata

Inilah kenyataan yg Shaya kena terima
Dan perlu gigih melakukan sesuatu
Membuang sebanyak 10kg itu
 
Skang nak amik gambo pun seriau
Takut tgk muka yg penuh mengambang mcm bulan
huhuhuhu



10 comments:

Alycia said...

xpe.. usaha tangga kejayaan.. chayok2..

eh, nak try pakai premium beautiful x ;)

atty's said...

sama ler kita wa..
kyatt ni pun harus turunkan berat badan 50 kg , maknanya 20kg..huhuhuuhuhu pengsan

Cho Zila said...

wa,.. akak bukan dah over weight lagi tapi dah tahap obes... tension pun tak guna lagiler naik kot.... hua.. hua....

aReLaN said...

ayuh dapatkan berat ideal.heheh..sye terlebih 5 kg dah ni.waaaa...

Daddy Ziyyad said...

ke arah BMI yg ideal, macam azam tahun baru 2012 saya...haha

lieyalatif said...

laaa ye ke kak....tgk akak slim jek cantik putih gebus lagi......

eB ezrin said...

eB sokong dari jauh. chiyok vhiyok :)

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

tang berat tu akak lagi kena gigih.. lagi byk nak kena buang.. hahaha....
tp tang tinggi tu.. akak lebih 3 cm dari wawa laa.. agak2 berapa berat ideal akak eh?

nurbeena said...

Usaha..InsyaAllah berjaya.

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

same la kite..hihi