Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Monday, 16 January 2012

Madam Kwan's @ Alamanda

Buat peminat Madam Kwan's
Yang tinggal di kws sekitar
Putrajaya, Bangi, Kajang
Anda boleh tersenyum riang yer
Skang anda dah xyah nak kena berkelana jauh2
Tuk mkn food yg best2

Skang Madam Kwan's dah bukak
Kat Esplanade Alamanda
Kat sebelah restaurant The Garden tu

Shaya dan pegi mkn kat sini
Last week
Mcm biasa fruit heart K
Yang kena bayo
hahahahahha


Pastu kan
Yang lg best
Dome pun nak bukak kat Alamanda
Sebelah TGI Friday
best..best..best

6 comments:

Amy Syaquena said...

nanti balik rumah bangi leh gi cari nie..

Cho Zila said...

makan.. makan memang best kalau orang lain belanjaler lagi best...

lieyalatif said...

eh ye ke kak wa....kikiiki org putrajaya ni pun tak tau hahaahhaah....dah lame tak gi alamanda hah....

okey2, leh pi terjah ni ....

Alycia said...

kt slalu g alamanda xjumpe pun huhu.. eh, best ke kt situ..

eB ezrin said...

pegi ari tuh. tapi x prasan :)

aReLaN said...

hohoho...leh la test pasni sebab memang slalu sgt gi alamanda tu.