Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Tuesday, 21 January 2014

Langkawi Part 2

Kami chk in kat Bella Vista Resort & Spa
Hotel ni kat Pekan Kuah
Shaya amik 2 Bedroom Suite
Rege dia RM400++
Shaya booked kat Agoda

Masa kami pegi tu bilik semua penuh
Bilik yg Shaya amik ni
Dia sebenarnya 2 bilik yang bersambungan
1 bilik ada 1 katil double
1 lagi 2 katil single

Hari kedua tu
Dalam kul 8 lebih
Kami turun g bekpes
Skali tgk makanan
Dah banyak habis
Dorang tgh kelam kabut refill
Rupanya ada rombongan shopping cik kiah
Duk ngidap kat hotel tu gak
2 bas kau
Dorang turun lebih awal dr kami
Padan la makanan dorang kasi licin

Pas habis isi peyut
Jalan-jalan kejap
Pegi dekat swimming pool dia
Khaleef mula-mula takut nak masuk
Shaya just celupkan kaki dia jer


Tapi dia duk tgk willdan berenang
Kendian Shaya bwk dia masuk ke tengah sikit

Lama-lama dah syok
Menjerit-jerit suka n tak mau naik



1 comment:

Cho Zila said...

alamak bestnyer langkawi... memang tempat yang seronok selalu kalau dapat gi...