Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Tuesday, 21 January 2014

Langkawi Part 3

Lepas dah check out
Kami sambung ronda-ronda Pulau Langkawi
Memula g terjah Idaman suri dulu
Mau boli coklat banyak
Shaya ni xsuka coklat
So Shaya lebih kepada brg selain coklat

Time tu rasa sakit je mata
Sbb set-set tu murah amat
Tapi xbleh nak bl
Sbb sape yang nak membawak nya nanti
Willdan punya coklat je dah 2 beg
Dia abeskan duit dia RM300 tuk bl coklat jer

Dah settle kat idaman suri
Gerak g makan kat nasi ayam best tu
Yang dekat ngan Berjaya Hotel
Dah konyang baru gerak g naik cable car

Cool je budak ni
Masa kami pegi ni
Jambatan gantung tu dia tutup
Tgh buat apa ntah
Kat last point tu kami just lepak kejap
Amik gambo
Pastu turun



1 comment:

naf9091 said...

Bestnyaaa.. bila pegi ni kak wa?