Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Wednesday, 29 January 2014

Taman Burung

Daddy ajak bwk Khaleef tgk burung
1st time pegi
Just 3 of us jer
Daddy, Mummy n Khaleef


Masa yg ni kami dah terlepas bird show tu
So just pusing-pusing je la
Bila kuar dari bird park
Khaleef kena kerumun dengan pelancong dari india
Semua duk agah-agah dia
Masa tu Daddy cakap
Anak Mummy dah jd mcm burung kat dalam taman tu
Sbb dorang duk keliling Khaleef

Kali kedua kami dtg
Nenek ikut
Before datang Daddy chk dulu website KL Bird Park
Sbb tak nak terlepas waktu bird show tu

Khaleef bertahan kejap je time tgk show tu
Budak kan
Mana bleh duduk lelama

No comments: