Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Wednesday, 19 February 2014

Bow

Khaleef ada dpt hadiah
Dari kawan Daddy
Kemeja, seluar panjang n bow

Selama ni bow tu terperap je
Sbb xde majlis yang sesuai nak pakai bow
Kebetulan ada English Wedding
Shaya pun plan tuk pakaikan Khaleef bow tu

Menurut Daddy time nak pakaikan bow ni
Daddy buat Khaleef leka dulu
Sbb kang lau dia tau
Mau dikokaknya bow tu

So far bow tu elok je terletak kat leher
Dari awal pakai sampai la blk umah

No comments: