Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Thursday, 20 February 2014

Tony Roma's Birthday Gift

Shaya suka makan Ribs kat Tony Roma's
Full slab tu Shaya bleh abeskan 
Kalau waktu tu kelaparan tahap gaban

Masa Birthday Shaya ritu
Shaya g signed up tuk dpt latest promo dr dorang
Pastu dorang kasi Shaya
Belated Birthday Gift
Free Entree

Dan juga ini

If kengkawan nak jugak dpt gift mcm ni dr Tony Roma's
Just register je kat Tony Romas's Website

No comments: