Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Friday, 9 May 2014

Gara-Gara

Sememangnya pengalaman pegnen mmg berbeza-beza
Tuk yg kali kedua ni
Dlm tempoh 14 weeks
Berat Shaya dah turun sebanyak 6 kg
Semua gara-gara xlalu nak mkn
Dan juga tiap kali makan sure muntah balik

Perut masih belum nampak
So mana yang tak tau
Pasti akan tegur kenapa Shaya nmpk kurus mendadak
Dorang ckp pipi yang bam bam pun dah kempis

Yang buat Shaya sendiri terkejut
Shaya boleh pakai bj kurung moden
Which is Shaya tak boleh nak pakai before this
Sbb sendat kat bahagian pinggang n peyut
Skali bl pegnen ni elok plak dia jd longgar
Oh...my baju


No comments: