Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Thursday, 24 July 2014

Orkid Raya

2 hari lepas
Nenek dtg subang sbb nak anta baju raya Mummy n Khaleef
Sesambil tu nenek menyinggah kat kedai peberet dia
Kedai jual bunga orkid

Nenek kidnap Khaleef dr Nek Su kejap
Bwk g tengok orkid
Haiii..kemain seronok la budak tu
Kehulu kehilir dia berlari
Dicelah-celah orkid-orkid tu
Sambil tangan duk cuit bunga-bunga tu semua


Mana la nenek tak meroyan tgk orkid-orkid ni
Semua tengah duk kembang mekar

Dan hasilnya
Kete "Abah" penuh dengan bunga nenek


Wednesday, 23 July 2014

Baby Boss

Nenek Su demam arini
Tak larat nak jaga Khaleef
Mummy n Daddy kena masuk opis 
Sbb nak kena settle keje sket
Xleh nak amik cuti full day

Oleh sebab itu
Lil Kay Ai
Kena la g work
 Memula Baby Boss kena bekpes vitagen dl
Sbb Baby boss kecik lg
Tak larat nak pose

Pastu Baby Boss tolong Daddy buat keje
Banyak keje Daddy nak kena siapkan
Before cuti Raya
Gigihkan Baby Boss ni

Tuesday, 22 July 2014

RM7,500 utk Berselfie

Salam Ramadhan
Siapa yg suka berselfie
Nie ada berita baik
Untuk makluman lanjut kat sini 

Tuesday, 8 July 2014

Booster

Hai semua
Poser tak?



Dalam pada xde mood nak update blog
Nuffnang tetap sudi dan pemurah
Semalam 2 trus dia kasi
Arini plak
Bagi lg 1
Walaupun amount dia secotek jer

Almaklumlah
tuan punya blog
Sendu je dlm nak update blog dia


Sebenarnya byk citer yg nak di tulis
Tapi mood tu blum mareeeee
Ntah ilang kemana ntah