Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Thursday, 19 March 2015

Carik Keje

Buat adik-adik yang study kat The University of Nottingham
Mesti adik-adik akan jumpa gambar Shaya ni.

G je jumpa akak-akak cantik yg kat kaunter tu
Tanya keje kosong apa yg ada
Pastu apply yer

Nak senang dapat sebut nama akak 3 kali.
hahahahaha

P/S: meh la beli jejubah n baju kurung cecantik kat akak.
Tengok kat blog akak yg lagi satu tuh
adhwasofea.blogspot.com

No comments: