Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Monday, 24 October 2016

Peace

Balik Alor Gajah
Sbb ada kenduri kawin
Omey request nak bergambar kat mini pelamin

Sekarang budak omey ni
Kalau amik gambar
Mesti nak buat simbol 'peace'
Namun omey masih tak pandai nak buat jari yg actual peace

Abang pun sama
Masih belum berapa betul sign peace nya
Tgk la gelagat kami ni

Tu le gaya Peace Omey
Abang tengah adjust jari.
Mummy tgh ajar cara buat peace. Sila abaikan prop kasut n sapu tangan tu yer..hahahaha

No comments: