Wednesday, 25 March 2015

Omey ku

Umur our lil cupcake ni dah genap 5 bulan
Dah pandai main-main ngan abg
Dah reti meniarap dengan betul

Berdiri tegak pun dah tegak
Pastu yang paling tak disangka
Pandai posing and pandang camera
Dia tau je nak buat aksi
Bila kita hala kan telefon ke arah dia



Nota kaki:

Shaya ada buat giveaway kat blog lagi 1
Siapa yang join
Secara automatik akan dpt diskaun RM5
Giveaway~Like, Follow And Win

Thursday, 19 March 2015

Carik Keje

Buat adik-adik yang study kat The University of Nottingham
Mesti adik-adik akan jumpa gambar Shaya ni.

G je jumpa akak-akak cantik yg kat kaunter tu
Tanya keje kosong apa yg ada
Pastu apply yer

Nak senang dapat sebut nama akak 3 kali.
hahahahaha

P/S: meh la beli jejubah n baju kurung cecantik kat akak.
Tengok kat blog akak yg lagi satu tuh
adhwasofea.blogspot.com

Monday, 16 March 2015

Sepi

Salam semua
Lama Shaya menyepikan
Last punya n3 psl raya

Masa tu belum bersalin pun
Skang our cantik manis dah masuk 5 bulan
Abg pun dah ada kawan tengok ipad

Nama cantik manis kami ni
Siti Sara Sofea
Sama tak muka cantik manis kami
Dengan si comel ensem kami