Thursday, 5 January 2017

Lil Khaleef Journey Started

2017
Our lil Khaleef dah masuk 5yo
Makanya bermula lah perjalanan menuntut ilmu secara rasmi bt Khaleef
Kami masuk kan Khaleef di Tadika Nurul Iman Kampung Melayu Subang Tambahan
Atas sebab ada Hariz anak ucu
So takde la dia akan kekok sangat
Sbb dah dari baby-baby lg dah kenal

For 1st day xde la drama sgt
Coz dtg pun still lambat dlm kul 8.30am
Hari pendaftaran just byr yuran and balik

On 2nd day baru kena dtg ikut masa persekolahan
8.00am till 11.30am
So kena la bangun awal pagi
Sesi drama pun bermula la
Bangun pagi kena pujuk2 pastu melalak xmau mandi
Sesi pujuk lg sbb takut nak g sekolah

Sampai kat tadika orang dah stat assembly
Teacher terus suruh Khaleef join
Baca Doa n zikir than masuk kelas
Masa ni tgk gaya ok namun nampak dada berombak-ombak mcm nak nangis


Masuk Class duduk je terus senyum ini mcm

Namun tak lama lepas tu drama air mata pun bermula
Bilamana teacher suruh smua penjaga tunggu kat luar

Khaleef yang asalnya cool jer
Turut join melalak sbb dia tgk org lain melalak

Teacher ada buat group whatsapp utk semua penjaga
So on his 1st day
Teacher shared gambar waktu rehat